Page 4

Daca doriti aplicarea acestor efecte pe tablourile dvs. folositi formularul de contact sau rubrica "comentarii" aflata in formularul de comanda.

Folosind efecte artistice unice poti transforma tablourile canvas in superbe opere de arta. Fii artist picteaza cu aparatul foto! Transformarea aplicata fotografiilor , fie ele portrete,peisaje etc.va creea o imagine diferita asa ca va recomandam sa folositi efectele noastre unice de mai multe ori pe diferite poze.

TOATE EFECTELE SUNT GRATUITE !

Efect sepia - TablouCanvas.roEfect black&white - TablouCanvas.roEfect boost - TablouCanvas.roEfect cinemascope - TablouCanvas.roEfect Pencil Sketch - TablouCanvas.roEfect Pop Art - TablouCanvas.ro

Despre tablourile canvas realizate de noi

Calitatea si pretul produselor noastre le concureaza pe cele promovate in marile magazine de specialitate. Putem realiza zeci de tablouri intr-un timp foarte scurt. Detinem o baza de date cu numeroase tablouri pe urmatoarele categorii : Tablouri abstracte; Tablouri cu avioane; Tablouri cu imagini 3D; Tablouri animale; Tablouri Arta decorative; Tablouri Arta decorative; Tablouri barci - nave maritime; Tablouri Body&Mind; Tablouri Caricaturi-Celebritati; Tablouri copii; Tablouri cu arta digitala; Tablouri fashion; Tablouri flori; Tablouri masini; Tablouri cu nuduri; Tablouri panoramice; Tablouri pop-art; Tablouri Sea Life.

Transforma orice poza, din orice sursa intr-un tablou modern

Poza1 din orice sursa - TablouCanvas.roPoza2 din orice sursa - TablouCanvas.ro

Designerii de la tabloucanvas.ro pot lucra cu aproape orice dimensiune de poza sau rezolutie. Folosind tehnici avansate de prelucrare a pozelor, reusim sa transformam poze de pe retelele sociale in tablouri uimitoare. Asfel ca, daca doresti sa surprinzi pe cineva cu un cadou mai special, nu va trebui sa ceri persoanei respective poza originala. Consideram ca este un cadou frumos si plin de emotie.

De asemenea, un cadou foarte apreciat, este si colajul foto. La tabloucanvas.ro acest serviciu face parte din suportul pe care il oferim gratuit clientilor! De asemenea veti primi prin e-mail o simulare digitala a tabloului, astfel incat puteti vedea dinainte cum ar arata la final. Decoratiunile interioare ale casei sau apartamentului pot schimba total ambianta din acea zona Aspectul dominant al unui obiect de arta bine amplasat poate aduce lumina in spatiul mai intunecos sau poate creea prin paleta coloristica a unui tablou in nuante mai putin pastelate o aura de calm si liniste atat pentru gazde cat si pentru invitati.

Puteti transforma pozele din excursii in adevarate obiecte de decor interior.

Poza1 excursie - TablouCanvas.roPoza2 excursie - TablouCanvas.ro

Sunteti liber sa alegeti ce dimensiune vi se potriveste cel mai bine. Daca nu aveti poze, dar va doriti un tablou cu o anumita tematica (ex. peisaj Brazilia, peisaj montan, peisaj din Bucovina... etc.) trimiteti un e-mail la comenzi@tabloucanvas.ro si va vom trimite gratuit cateva imagini din care sa va alegeti ceea ce va place mai mult.

Back
IP-ul dumneavoastra este: 54.225.48.56
Solutii profesionale de securitate !