Page 2

Pentru a cumpara de la tabloucanvas.ro trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. Va puteti inregistra folosind butonul "Inregistrare" amplasat in bara de navigatie, langa "Contact" sau dupa ce alegeti produsele pentru cosul de cumparaturi.

In momentul in care ati adaugat un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici vedeti toate produsele adaugate, puteti modifica produsele si cantitatea lor.

In momentul in care v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu mai este necesara modificarea cantitatilor de produse, apasati butonul "Continua". Sunteti directionat pe pagina in care se solicita informatii despre adresa de livrare si se confirma datele personale. Puteti introduce in contul dvs. maxim 5 adrese de facturare si livrare, date personale, numere de telefon si firme, selectand la fiecare comanda adresa dorita. De asemenea, aici se stabilesc modalitatile de plata. Dupa ce completati si verificati datele, apasati butonul "Confirma comanda".

Back
IP-ul dumneavoastra este: 54.225.48.56
Solutii profesionale de securitate !